torsdag den 28. februar 2013

Tips - motion.




Kan du ikke komme i gang med at træne? Det er ofte folk bruger en undskyldning såsom, "jeg kan ikke finde tid til det", men motion er bedre end ingenting. Når du står og venter på at vandet bliver kogt, kan man sagtens lige lave et par hurtige armstrækninger, mavebøjninger eller hvad man nu lige kan finde tid til. Læs nogle flere fede råd her.
• Hvis du er sammen med din veninde, og I er løbet tør for sjove lege - hvorfor så ikke lige løbe en tur eller andet? Det holder venskabet og det sjove igang, og det fedeste er, at motion aldrig bliver gammelt.
• Aftal med dig selv, at du smider -eksempel, ti kroner i sparegrisen, hver gang du laver noget træning på tyve minutter. De penge der går til sparegrisen må du forkæle dig selv med.
• Gør motion sjovt. Man har motion, hvis man ikke sidder på sin flade røv. Dans på vej ud på toilettet. Dans når du skal ind og have mad.
• Sørg for at være mæt, når man skal ud og handle. Det går ikke at man pludselig får en trang til chokoladen på hylden.
Disse små ideer kan måske hjælpe lidt - måske ikke. Men bare en smule motion kan faktisk gøre en stor forskel. Held og lykke med motionen!
Tjek Træn med forsvaret appen ud, lige HER!


2 kommentarer:

  1. Vildt fedt indlæg! Jeg elsker sådan nogle der handler om motion :)

    brunet-tens.blogspot.com

    SvarSlet